Zonnepanelen bij Triflor

In september 2023 zijn we begonnen met het instaleren van nieuwe zonnepanelen op onze daken. Na in 2018 en 2019 al op een aantal daken panelen te hebben gelegd, is dit project nu voltooid met de aanleg op de andere daken. De werkzaamheden zijn in december 2023 afgerond en momenteel wordt er nog hard gewerkt…

Lees meer

Broeischema 2023-2024

Het broeischema 2023-2024 (week 51 t/m week 19) van onze tulpen is bekend. Klik op de onderstaande link of ga naar de pagina Assortiment om te bekijken wanneer onze tulpen beschikbaar zijn. Broeischema 2023-2024 Aan de informatie in de broeischema’s kunnen geen rechten worden ontleend. Dit is enkel een indicatie van de beschikbaarheid van de…

Lees meer

De kas is leeg, het seizoen is over!

Namens Triflor willen we al onze afnemers bedanken voor dit seizoen. Wij kijken terug op een geslaagd seizoen. Wij hopen dat u van onze tulpen heeft genoten.   We zien u graag volgend seizoen weer. 

Lees meer

Broeischema 2022-2023

Het broeischema voor het komende seizoen is bekend. Klik op de onderstaande link of kijk op de pagina assortiment om te zien wanneer wij welke tulpen beschikbaar hebben. Broeischema 2022-2023 Aan de informatie in de broeischema’s kunnen geen rechten worden ontleend. Dit is enkel een indicatie van de beschikbaarheid van de

Lees meer

De tulpen automaat is weer geopend!

Bij ons kunt u weer terecht voor een prachtige bos Triflor tulpen. De tulpen automaat is 24/7 geopend en wordt meerdere keren per dag aangevuld. Let op! Er kan alleen met de pinpas worden betaald bij de automaat.

Lees meer

Opplanten

Het opplanten is al weer even in volle gang! De bollen krijgen een laagje zand over zich heen, om vervolgens in de koelcel te bewortelen. Te zijner tijd zullen deze weer prachtig groeien in de kas.

Lees meer

Plantgoed sorteren

Het bollenpellen is een aantal weken geleden afgerond! Daarom is het nu weer tijd om het plantgoed te sorteren. Het plantgoed wordt uitgezocht en op maat gesorteerd, om vervolgens over een paar maanden weer terug de grond in te gaan.

Lees meer

Het is weer bollentijd!

In de schuur zijn we gestart met de verwerking van de bollen. Alle Franse bollen zijn inmiddels gerooid en in Nederland zijn we ook begonnen met het rooien.

Lees meer