Boeren pakken uit met kerst!

Wij willen alle deelnemers bedanken voor hun enthousiasme en deelname, het was een groot succes! Bekijk de aftermovie van de Kerst-Drive-Through op onze Facebook pagina

 

Op 19 december doet Triflor mee met het initiatief `Boeren pakken uit met kerst`. Zeven bedrijven uit de regio organiseren een kerst-drive-through waarbij u uw kofferbak kunt vullen met verschillende lokale producten.

Door Niedorp en t`Veld is een prachtige route uitgezet en tussen de pick-up punten is er van alles op de route verlicht. Door middel van de drive-through krijgt u een unieke kijk binnen de bedrijven. De deelnemende bedrijven pakken uit met onder andere lichtjes, hapjes & drankjes, muziek, kerstmannen en nog veel meer om u een ultieme kerst-belevenis te geven. Dit is het ideale uitje voor jong en oud!

Deelnemen aan de route kost € 27,50 per auto. Om 16.00 op 19 december start de route, u kunt starten tot 20.00. De route is ongeveer 25 kilometer en duurt ongeveer 1,5 uur. Wilt u zich aanmelden voor dit leuke evenement? Klik dan op deze link.

Klik hier voor meer informatie.

Wij zien u graag op 19 december!

c122c5a9-6afa-48ea-864a-4ca8212c58cb_800x600