Vacature allround medewerker

Lijkt het je uitdagend om te werken rondom of tussen miljoenen prachtige tulpen zoek dan niet verder.

Geen zin om de hele dag achter een computer te zitten? Werk je graag met je hoofd en je handen en heb je affiniteit met de agrarische sector? Ben je op zoek naar afwisseling dan zoeken we jou!

Triflor is een gezellig familiebedrijf en we zoeken nieuwe collega’s die graag in de schuur en in de kas werken. Elk seizoen verrichten wij andere werkzaamheden, dit maakt ons bedrijf afwisselend. De diversiteit aan werkzaamheden vraagt tegelijk ook om een flexibele en actieve werkhouding. Herken jij jezelf hierin, stuur dan vooral jouw gegevens naar ons toe. Gewoon doen!

Wat ga je doen?

Als allround medewerker heb je verschillende taken, dit is per seizoen afhankelijk. In het bollenseizoen geef je leiding aan één van de verwerkingslijnen en daarnaast rij je op de heftruck om de lijn draaiende te houden. In de exportperiode help je met het gereed maken van de containers volgens de juiste condities. En In de winterperiode ondersteun je met de werkzaamheden in de kas, zodat de tulpen met de beste kwaliteit bij onze klant komen. Daarnaast zijn er ook verschillende werkzaamheden op het land, denk hierbij aan het selecteren van de tulpen in het voorjaar of het rooien van de bollen in de zomer. Kortom een zeer gevarieerde functie!

Wat wij vragen?

Je bewaakt je eigen prioriteiten en zorgt dat aan het einde van de dag het werk is gedaan. Je bent niet bang om vragen te stellen, je doorziet processen snel, werkt samen en je neemt initiatief. Door de variëteit aan werkzaamheden is het belangrijk dat je schakelt tussen verschillende taken en hierbij het overzicht behoudt. We werken bij Triflor met nieuwe technieken en maken daarbij gebruik van tablets en scanners, hier ga je in deze functie ook mee (leren) werken.

Daarnaast verwachten wij van jou:

  • Een positieve werkinstelling
  • Flexibiliteit
  • Affiniteit in de agrarische sector
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, Pools is een pre
  • Bereidheid om ook in de weekenden te werken
  • Nauwkeurigheid

Waarom werken bij Triflor?

Triflor is een toonaangevend en vooruitstrevend tulpenbedrijf. Van veredeling, teelt, handel- en export tot broeierij: alle facetten van bol tot bloem worden doorlopen. We bieden onze klanten veel variëteit in het aanbod van tulpen. Omdat kwaliteit bij ons voorop staat investeren we continue in nieuwe technieken. Naast de vestiging in Nederland hebben we ook vestiging in Frankrijk en Nieuw-Zeeland. Als agrarisch familiebedrijf heerst er een informele sfeer binnen onze organisatie. Initiatieven en hard werken worden beloond. Daarnaast bieden wij je een contract voor bepaalde tijd met uitzicht op een contract voor onbepaalde tijd. De functie is ingeschaald volgens de cao Open Teelten.

Heb je interesse, stuur dan je CV en korte motivatiebrief naar esther@triflor.nl. Dan drinken we misschien binnenkort samen een kop koffie voor een kennismaking.

 

PDF bestand vacature allround medewerker

Vacature schuurmedewerker